Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 55 :

 

 • Pieter zijn schoolresultaten zijn verbeterd
 • Kevin is rustiger en aandachtiger geworden
 • Mijn ADHD-kinderen kunnen terug stilzitten
Meer info

Bach bloesem MIX 55 : de natuurlijke ritalin bij ADHD

 

 • rustiger te zijn 
 • minder snel gefrustreerd te geraken 
 • beter te kunnen functioneren op school en op het werk
Meer info

Wat is bach bloesem ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Meer info

Persoonlijke bach bloesem mix :

 • Specifiek mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Geeft snel en goed resultaat

 

Meer info

Gratis Ritalin boek

 

 

 

 

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het Ritalin boek waarin alles over Ritalin duidelijk beschreven staat!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Waar is Ritalin te koop?

Ritalin te koop: de reguliere weg

Ritalin is een medicijn en dat is uiteraard te koop bij de apotheker. Om Ritalin te kunnen aankopen is een doktersvoorschrift nodig. Ritalin is een middel dat voorgeschreven wordt bij volgende aandoeningen:

1. Narcolepsie. Dit is een slaapstoornis, waarbij men overdag onverwacht en onbedwingbaar in slaap valt. Zelfs als men een goede nachtrust had, kan dit voorkomen.

2. ADD. Dit is een aandachtsstoornis. Het houdt niet in dat men te weinig aandacht krijgt, maar dat men zich zelf te weinig kan concentreren. Vooral bij jonge kinderen komt dit voor wat een nadelige invloed heeft op het leren.

3. ADHD. Dit is eveneens een aandachtsstoornis zoals ADD maar hier komt er nog bij dat men hyperactief is.

De werkzame stof in Ritalin is methylfenidaat. Dit is eigenlijk een oppeppend middel. Het lijkt nogal vreemd dat men een probleem met de concentratie kan oplossen door een middel te geven dat eigenlijk oppept. Maar de reden hiervoor is, dat ADD en ADHD eigenlijk veroorzaakt worden door een vertraagde werking van bepaalde neurotransmitters. Door Ritalin te geven gaan deze dan vlugger werken. Dit houdt meteen ook in dat mensen die geen ADD of ADHD hebben zich zeker niet beter zullen concentreren als zij Ritalin nemen. Zij hebben er namelijk geen nood aan dat de neurotransmitters vlugger gaan werken. Gebeurt dit toch, dan wordt men onrustig wat helemaal niet bevorderlijk is voor de concentratie.

 

Ritalin te koop: de niet-officiële weg

Ritalin wordt ook te koop aangeboden op andere manieren dan de reguliere weg. Dit is dan hoofdzakelijk om mensen die geen voorschrift hebben Ritalin te bezorgen.

De meest gekende onofficiële weg is het internet. Via een online apotheek wordt Ritalin aangekocht zonder dat men een voorschrift nodig heeft. Dit houdt uiteraard heel wat risico’s in. Ten eerste is het zo dat een arts het niet nodig zal vinden dat je Ritalin neemt, want anders zou je over een voorschrift beschikken.

Ten tweede moet je je bij een online apotheek steeds afvragen of je wel het originele product zal krijgen en geen nepproduct. Die nepproducten kunnen misschien wel dezelfde werking hebben, maar daar is men nooit zeker van.

Ten derde is er het gevaar dat de douane het product zal in beslag nemen. Je bent dan niet alleen het product en je centen kwijt, maar je loopt ook nog het risico op een fikse bekeuring.

 

Ritalin te koop langs internet? Waarom doet men dit?

Ritalin wordt via internet te koop aangeboden omdat heel wat mensen het middel willen aankopen zonder dat ze het echt nodig hebben. Vooral in studentenmiddens is het tijdens de examenperiode een gegeerd product. Studenten denken dat ze langer en aandachtiger gaan kunnen studeren als zij Ritalin nemen. Maar zoals reeds vermeld, heeft Ritalin niet hetzelfde effect bij iemand die geen aandachtsstoornis heeft.